Jdi na obsah Jdi na menu
 

1. 11. 2020

Informace k dočasnému uzavření MŠ

Naše mateřská škola se uzavřela od 26. 10. 2020 z důvodu prvních příznaků onemocnění Covid-19 u zaměstnanců. Školka se uzavřela na základě dohody mezi ředitelkou a zřizovatelem. Pár dní po uzavření se ukázalo, že to byl krok správný, protože výsledek testu byl pozitivní a školku uzavřela Krajská hygienická stanice Libereckého kraje.

 

Děláme maximum pro to, aby se naše školka mohla co nejdříve otevřít. V pondělí 2. 11. 2020 se všichni zdraví zaměstnanci podrobí testům na onemocnění Covid-19. Pokud budou testy negativní a neobjeví se další komplikace, mateřská škola by se mohla otevřít následující týden - ve velmi omezeném režimu - 1 třída. V opačném případě se otevření odloží. Rodiče, kteří mají zájem o umístění dítěte do MŠ, žádám, aby vyplnili tento formulář.
Podle Krajské hygienické stanice Libereckého kraje bylo zdrojem nákazy některé z dětí, které do MŠ docházelo. Proto apeluji na všechny rodiče, aby nám do mateřské školy přiváděli pouze děti zcela zdravé, bez jakýchkoliv příznaků. Zároveň žádám rodiče, kteří mají možnost nechat si své dítě doma, aby tak učinili. Naším cílem je minimalizovat sociální kontakt a udržet školku alespoň v částečném provozu.