Jdi na obsah Jdi na menu
 

27. 5. 2021

Literární soutěž - Rýmujeme s MASkou

MAS Achát z.s. vyhlašuje literární soutěž

Rýmujeme s MASkou určenou pro děti do 16 let z území MAS Achát z.s.

 

Je ve Vaší obci, ve které bydlíte či kam chodíte do školy něco výjimečné? Stará vrba, rostlá lípa, tajemný rybníček s vodníkem či babička Růženka, jejíž buchty provoní vesnici. Nebo oblíbená paní učitelka, škola, školka, hřiště či koupaliště. Má Vaše vesnice nějakou vlastní tradici, příběh, historickou událost? Nebo prostě jen je její poloha něčím výjimečná? Podělte se s námi o Vaše příběhy. Napište nám básničku či krátkou povídku, které můžete doplnit ilustrací. Může se jednat o individuální či skupinovou práci, přičemž každý jeden soutěžící se smí soutěže zúčastnit pouze jednou.

Podmínky soutěže a vyhlášení vítězů: Literární dílo se musí týkat jedné z 37 obcí, která je členskou obcí spolku MAS Achát. Územní působnost MAS Achát z.s. ověřte na webových stránkách www.mas-achat.cz Svá literární díla s dobrovolnou ilustrací zasílejte nejpozději do 30. 6. 2021 elektronicky na emailovou adresu fantaziesmaskou@seznam.cz vždy v kvalitní a čitelné formě v maximální velikosti A4. Zaslané příspěvky nesmí být doposud publikovány. Nezapomeňte uvést jméno, příjmení a věk autora/autorů literárního díla i ilustrace, název obce a kontakt.

Díla budou zveřejněna na stránkách www.fantaziesmaskou.cz. Nejlepší díla budou oceněna a každý účastník dostane drobnou odměnu za účast. Oceněná díla budou slavnostně vyhlášena na předávání cen, které se uskuteční na podzim roku 2021.

Zapojením do soutěže vyjadřuje soutěžící/rodič či zákonný zástupce souhlas se zpracováním osobních údajů, pravidly soutěže a s vyhodnocením výsledků a zveřejněním jména a příjmení vítězů soutěže. Zároveň uděluje souhlas s volným využitím soutěžního výtvoru pro další aktivity MAS Achát z.s.

Více informaci zde.