Jdi na obsah Jdi na menu
 

10. 3. 2020

Mateřská škola otevřena v plném provozu

Provoz MŠ bude obnoven 10. 3. 2020, provozní doba školky je 6. 30 - 16.00

Těšíme se na děti v zrekonstruovaných třídách Sluníčko a Srdíčko. Kromě stavebních prací mají třídy nové koberce, linolea a nábytek. Těšíme se i na naše předškoláky, kteří mají svou třídu Beruška opět ve svých prostorách.

Celý kolektiv MŠ velmi děkuje rodičům za vstřícnost, která nám v naší situaci moc pomohla. Děkujeme rodičům, kteří měli možnost  nechat si své dítko doma, že tak učinili. Děkujeme rodičům našich předškoláků, že každý den zdolávali strmou cestu na ZŠ Školní a že tolerovali zkrácenou provozní dobu třídy.

Velké díky patří ZŠ Školní, která třídě Beruška poskytla jednu třídu, cvičnou kuchyň, umývárnu a nechala děti navštěvovat i  tělocvičnu. Jmenovitě děkujeme panu řediteli Mgr. Zdeňku Kučerovi, paní zástupkyni Mgr. Soně Malinové a panu školníkovi Václavovi Kunstovi, kteří se skvěle postarali o bezproblémový chod naší třídy. Děti i paní učitelky si pobyt ve škole velmi užily.

Vedení města Železný Brod, pojišťovně Renomia a sanační firmě MIBAG patří velké poděkování za dodržení plánu, školka byla předána opravená a čistá. Technickým službám Železného Brodu děkujeme za přestěhování nábytku třídy Beruška.